Színjátszó tábor

39 000 Ft

Ötnapos tábor 39 000 Ft/fő/teljes ellátással, napi háromszori étkezéssel

Testvérkedvezmény van!

Előleg: 10 000 Ft (átutalással)

Jelentkezz itt vagy konkolyedit66@gmail.com, 30 399 2137 telefonszámon.

Kategória:

Leírás

A táborba, amelyet idén 11. éve rendezünk meg, 6-20 éves fiatalokat várunk. A gyerekek egy adott darabon keresztül kezdik az ismerkedést egymással és a színházzal. Az előkészületeket sok-sok játék és fürdőzés, esténként tábortűz és ének szakítja meg. Az elsődleges cél: a vidámság! Másodlagos önmaguk és egymás megismerése, gátlásaik és szorongásaik oldása, mindez észrevétlenül, játékokon keresztül. A színjátszó táborban a délelőttök próbákkal telnek. Kora délután szabad-foglalkozások, ha az idő engedi, fürdés majd újabb próbák következnek. Az estét a vacsora után játék, tábortűz, és közös éneklés zárja.

A teljes ellátás ott alvást, napi háromszori étkezést jelent fagyival, friss zöldségekkel, gyümölcsökkel, amelyek nagyrészben a ház kertjéből származnak. A munka a reggeli után kezdődik néhány bemelegítő gyakorlattal, majd következik a próba. Az első napokban nagyobb jelentőségük van a szituációs gyakorlatoknak, a kreativitásnak, játszunk a szöveggel, a hangunkkal. Később a közösen megalkotott jeleneteket gyakoroljuk, majd együtt elkészítjük a jelmezeket és a díszleteket. Kora délutánonként a gyerekek rajzolásban, festésben is kipróbálhatják magukat.

A foglalkozásokat vezetik: Kovács Kata Milla, aki a Krétakör Társulatában játszott, emellett számos rádiójátékban hallhattuk hangját és jelenleg a Marosvásárhelyi Színművészeti egyetem hallgatója. A nagyobb korosztállyal pedig Pap Gáborral dolgozik együtt, aki a budapesti Vörösmarty Mihály Gimnázium kreatív ének és dráma tanára, számos színházi díj tulajdonosa. Mindketten rendkívül népszerűek a gyerekek körében. A tábor vezetője Kovács Margita Léda lesz, aki az ELTE Pszichológia karának mesterképzéses hallgatója. 

Kérlek, hozzatok magatokkal olyan ruhát, amiben könnyen tudtok mozogni. A lányok gumis derekú szoknyát, tornacipőt, cicanadrágot. A fiúk olyan nadrágot, amiben könnyű a mozgás és tornacipőt. Fürdőruhát, papucsot, ágyneműhuzatot ( paplan, párna, lepedő), hálóruhát. És valami apróságot, amivel angyalkás játékunk kapcsán meglepheted a másikat. Ez lehet könyv, CD, sapka, egy szép sál, egy plüssállat, egy csoki, egy fülbevaló, egy szép kő, valami, aminek te is örülnél.

Ha gyógyszert szedsz, azt is hozz magaddal, és a TAJ kártyádat se felejtsd otthon. A tábor végén péntek este az előadást bemutatjuk a ház kertjében, utána egy vacsorára vendégül látjuk a szülőket. Kedves szülők, sütit, innivalót hozhattok….

 

Várunk benneteket szeretettel! 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Színjátszó tábor” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.