Kézműves napközis tábor az Élni jó házban

25 000 Ft

A program minden reggel tízóraival kezdődik. Első nap délelőtt játszunk, hogy jobban megismerjük a gyerekeket, és ők is egymást. Utána közösen elkészítjük az ebédet, majd ebéd után jöhet a medencézés. Délután szappant készítünk, amit a tábor végén haza is vihettek. 

Másnap a tízórai után kenyeret fogunk dagasztani, amit a felfűtött kemencében szépen meg is sütünk. Készítünk kalácsot, kenyérlángost, krumplis pogácsát, és pizzát is. Ebéd után újra medencézünk, majd délután batikolni fogunk. A hozott szép fehér pamutpólóitokból készítünk vadi új színeset. 

Szerdán délelőtt korongozni fogunk Grósz Robi szárligeti fazekas segédletével, amit Robi ki is fog égetni, és a tábor végén hazavihettek. Ebéd után újra medencézünk, és most jön a számháború!!!

Csütörtökön a Tatai tóban fogunk fürödni, és ez lesz a fotózós napunk is Horváth Judit segédletével. Meglessük az apró virágokat, a víz felett repülő labdát… Ide szülők is jöhetnek! Ebédelni szendvicseket fogunk, és uzsonnára esszük a meleg ételt az Élni jó házban. 

Pénteken délelőtt sárkányt készítünk, amit délután eregetni fogunk a Kálvária dombon, igazi nagy mulatság lesz! 

Leírás

Különleges alkalomra hívom a gyermekeiteket! Megrendezzük az első kézműves napközis táborunkat, ami reggel kezdődik, és mindennap este véget ér. Napközben lesz fotózás, batikolás, kenyérdagasztás, kemencében sütés, szappankészítés, sárkányeregetés, számháború és fazekaskodás. Egyik nap pedig csupa-csupa fürdés a Tatai tóban. És lesz sok jókedv, és kacagás, és új barátok, és éneklés is lesz. 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kézműves napközis tábor az Élni jó házban” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.